Info

De Harald Heukers Podcast

Dit is de Harald Heukers Podcast. Alles wat je moet weten op het gebied van online ondernemen, marketing, sales, positionering en mindset.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
De Harald Heukers Podcast
2021
January


2020
December
September
August
April
February
January


2019
March
February
January


2018
September
August
June
May
April
March
February
January


2017
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Apr 10, 2017

Mark Verhees is een zeer succesvolle expert in positiviteit en het beoefenen ervan. Mark wordt ook wel 'manisch positief' genoemd. Jaren geleden begon Mark het medium Twitter en Facebook te ontdekken. Zijn doel was om dagelijks mensen te inspireren met positiviteit. Dat deed hij door spreuken te delen die hij zelf schrijft.

Het boek "De Vibe" is voor hem een kantelpunt geweest in nóg meer bereik. Het boek is een bestseller en is niet alleen een inspirerend boek om te lezen maar ook een handboek waar je oefeningen voor jezelf uit kunt halen.

Mark vertelt in dit inspirerende interview hoe hij tot deze missie is gekomen en wat zijn definitie van succes is. We hebben die dag gesproken over mindset, routines, online marketing en veel andere onderwerpen. Een mooi detail uit het interview is dat Mark doormeet wat het effect is van zijn spreuken. Mark is vanuit onderbuik gevoel en zijn intrinsieke motivatie begonnen aan zijn missie en daarna laat hij ook de cijfers spreken, zodat hij weet welke spreuken het beste resultaat en effect hebben op mensen.

0 Comments
Adding comments is not available at this time.